1. The last movie you saw in the theatre?
Ans. I don't remember! Isn't that too harsh on a movie-buff like me? I have not seen a movie since like whatever and I don't get tickets when I go for Jaane Tu ya Jaane Na. I am going to watch it by this week, no matter what!
2. Your favorite hang out?
Ans. In Chandigarh, it would be my balcony at home. (weird eh?)
Bakes n Bites, or whatever its called, in
kgp. (
kgpians please don't laugh!)
3. Do you break traffic signals?
Ans. Yep, sometimes. I'm trying to avoid it now as I am supposed to set an example before my younger siblings.
4. You like music?
Ans. Have you ever met a person who says "No" to this question?
5. What attracts you in a man?
Ans. Sense of humour, honesty
6. Do you hate it when people don't use spoons while eating?
Ans. :P Sorry for the question!
7. Favorite smells?
Ans. The one of petrol!
8. Favorite Sounds?
Ans. That bells make in a temple.
9. Finish the statement, "If I had a lot of money I would .."
Ans. Invest. Spend some of it traveling around the world and shopping for myself.
10. If you had to color your hair, what color would they be?
Ans. Eeesh! No! I love my hair as they are. Still, if there was no option, I would try some shade of brown, darkest one!
PS: I wrote this while having yummy
pyaaz-pudina paratha! :D